اگر بخواهیم تعریفی از آن داشته باشیم تا بیشتر با این لغت و کاربرد آن آشنا بشویم باید بگوییم که:
سوله ها از جذاب ترین و زیباترین طراحی و ساخت سازه های عمرانی محسوب می شوند که یک نوع سازه ی فلزی است که دارای یک سقف شیب دار می باشد و بر اساس محاسبات فنی که توسط طراحان و کارشناسان انجام شده است ، طراحی و ساخته می شوند.
خصوصیات سوله ها از نظر طراحی و کاربرد ، با سایز سایر سازه ها متفاوت هستند، مخصوصا قاب و دهانه ی آن که بسیار متفاوت تر از سایر سازه ها ، طراحی و ساخته می شوند. سوله ها دارای قاب های شیب مانند هستند و دهانه ی بزرگ تری نسبت به سایر سازه ها دارند ولیکن به دلیل استفاده از تیر ها و ستون هایی که دارای ابعاد بزرگی هستند ، برای اجرای این سازه ها نمی توان از پروفیل هایی که در بازار موجود هستند استفاده کرد و برای به کارگیری از آن ها می بایست اقدام به ساخت تیر ورق کرد.
کاربرد سوله چیست؟
این سوله ها به دلیل کاربرد عمدتا صنعتی در بسیاری از :
* سوله های مذهبی
* سوله های انبار توزیع
* سوله های سالن ها خرده فروشی
* سوله سالن های اجتماعی
* سوله سالن های ورزشی
* سوله دامداری ، مرغداری و کشاورزی
* تعمیرگاه ها
* کارخانجات و فروشگاه ها قابلیت اجرایی دارند.
شرکت ما طراحی، ساخت و نصب سوله
در سراسر کشور و بدون محدودیت به منطقه ی خاص را با ساخت سوله در طرح ها و سایز های مختلف انجام می دهد .برای کسب طلاعات بیشتر فقط کافی است از طریق شماره های درج شده در سایت با ما تماس گرفته و پاسخ سوالات خود را در خصوص هزینه سوله سازی و نحوه ی خدمت رسانی ، از کارشناسان و مشاوران خبره ی ما که به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهند دریافت نمایید.
در صورت تمایل در طراحی، ساخت و نصب سوله
شرکت ما را برای همیاری خود برگزینید.
مبتکر و بنیانگذار ساخت سوله ،طراحی سوله ، ساخت و نصب سوله های فلزی و دوبله و خرپایی به صورت استفاده از ردیف دوبل مقاطع پروفیل دور کلاف و لینک تکردیف میانی است.
طراحی های سوله بر اساس استاندارای نرم افزار های حرفه ای که با آن ها کار می کنند انجام میگیرد .از عوامل مهمی که می توان در طراحی سوله ها معرفی کرد طراحی سوله بر اساس میزان بارش برف ، سرعت وزش باد، زلزله و جرتقیل می باشد.
طراحی سوله کار تخصصی و بسیار دقیق می باشد که عوامل بسیار مهمی در طراحی این سازه های فلزی دخالت دارند. در صورت بی توجهی به طراحی سوله ها می توان هزینه های اضافی را به طراحان ، سازندگان، نصابان و شرکت های سوله سازی تحمیل کند و هزینه های اقتضادی آن ها را افزایش دهد. علاوه بر موارد ذکر شده می تواند استحکام سازه و پایداری آن ضعیف شده و خسارات جبران ناپذیری را به جای بگذارد. برای طراحی و ساخت سوله از شرکت سوله سازی که مطمئن می باشند و توجه ویژه ای به کار خود دارند استفاده فرمایید.
۱- طراحی سوله ها می بایست مطابق با آئین نامه های نظام مهندسی کشور باشد و در کوتاه ترین زمان توسط تیم طراحی، مطابق با شرایط اقلیمی ، میزان بارش ، عوامل طبیعی و تعییرات آب و هوایی آن منطقه اجرا شود.
۲- اجرای فنداسیون این سازه ها باید طبق نقشه های اجرائی و میزان تراکم خاک محل طراحی، ساخت و نصب سوله
انجام شود.
۳- جوشکاری قطعات ، توسط دستگاه های Co۲ و پرسنل ماهر و مجرب.
۴- رنگ آمیزی قطعات این سازه ها، به روش های مختلفی انجام می شود و بنابر شرایط آب و هوایی ،نوع رنگ آمیزی و جنس رنگ انتخاب می شود. رنگ آمیزی قطعات در مناطق معتدل ، خشک و مرکزی کشور با استفاده از رنگ آمیزی الکیدی و در مناطق جنوبی، شمالی و مرطوب کشور که محیط های اسیدی و شیمیایی دارند نیز از اپوکسی و پلی اورتان استفاده می کنند.
۵- اجرای پوشش سقف سوله، که شامل ورق های رنگی و گالوانیزه می باشد و با انواع عایق هایی مانند پشم شیشه، فوم، پشم سنگ، کارتن پلاست، پلی کربنات،توری پلاستیکی، ساندویچ پانل و غیره صورت می پذیرد.
۶- اجرای دیوار چینی این سازه ها، که با استفاده از متند ها و روش های آجرنما، قوطی کشی ، ساندویچ پانل و ورق بندی انجام می شود.
۷- اجرای کف سازی سوله که با روش های بتن معمولی و ماله پروانه ای و بتن ریزی مسلح با انواع مش بندی انجام می گیرد.
۸- اجرای درب و پنجره که با پنجره پروفیلی، پنجره دو جداره، قوطی کشی و پلی کربنات و انواع درب لولائی و درب ریلی صورت می پذیرد.
۹- اجرای جرثقیل سقفی در تناژهای مختلف مناسب با کاربری سوله و محل اجرای آن که شامل نصب تراورز ، پل و راهبر طولی ، سیستم برق رسانی طولی و عرضی .
مراحل ذکر شده تمام مراحلی بودند که برای اجرای سوله ها انجام می گیرد.شرکت ما با به کارگیری بهترین طراحان و نصاب های سوله قادر به اجرای این سازه های فلزی با بهترین کیفیت در محل های مورد نظر شما می باشند.
قاب های اصلی : ستون ها و تیر ها با توجه به کاربرد و مقطعی که دارا هستند ساخته و سپس برش داده شده و پس از برش به یکدیگر جوش داده می شوند. ستون های قاب اصلی از ناحیه ی پایین به ستون ها ، و از ناحیه ی بالا به رفتر ها جوش خورده می شوند.
وال پست : وال پست ها اجزایی هستند که به عنوان ستون برای کاهش سطح بادگیر ستون های اصلی و ایجاد پست بند برای دیوار ها ، به ابتدا و انتهای سازه متصل خواهند شد. وال پست ها به ستون های فرعی نیز معروف می باشند که به عنوان پایه برای درهای بزرگ نیز مورد استفاده قرار می گیرند.
استرات : جهت اتصال دو قاب به صورت متوالی از استرات استفاده می شود که متریال و جنس تشکیل دهنده ی آن ها، قوطی می باشد. از کاربرد استرات ها می توان به انتقال نیرو از یک قابی به قاب دیگر و اتصال قاب ها به یکدیگر را تعریف کرد.
مهاربند : مهاربند ها اجزایی هستند که برای تقویت سختی لوله ها در جهات افقی و عمودی به یکدیگر متصل می شوند. مهاربند ها دارای دو نوع سقفی می باشند که برای فشار ها و کشش ها طراحی و ایجاد شده اند.
لاپه: از لاپه ها برای پوشش سقف و دیوار های سوله استفاده می کنند که در دو نوع سقفی و دیواری موجود می باشد و به دلیل وجود بسیار دیوار ها، از نوع دیواری استفاده ی بیشتری می شود.